پرتقال صادراتی را با ما بشناسید! تولید مرکبات در ایران هر سال بیشتر از سال پیش شده و در وضعیت مطلوبی قرار دارد. ایران با تولید بیش از 2 میلیون و 500هزار تن پرتقال توانسته است به میزان بالایی پاسخگوی تقاضا در عرصه جهانی باشد.
برای جلوگیری از کاهش قیمت و زیان باغداران، وزارت کشاورزی در راستای سیاست بازار در برابر بازار، راه صادرات پرتقال را باز گذاشته و حتی احتمال پرداخت مشوق صادراتی هم وجود دارد. پرتقال صادراتی ایران یکی از پر رونق ترین محصولات به جهت صادرات به کشور های دیگر است و در این میان لازم است مهم ترین صادر کنندگان پرتقال را بشناسید و جایگاه ایران را در این عرصه مشاهده کنید.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۰ مهر ۱۴۰۲ساعت:
۰۵:۴۰:۲۳ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
جعفری خشک یکی از انواع سبزی خشک است که با نام علمی Petroselinum crispum شناخته می شود. گیاه جعفری از خانواده Apiaceae است و سایر اعضای این خانواده سایر گیاهان سرسبز خوردنی شامل هویج و کرفس می باشند. گیاه جعفری، بومی منطقه مدیترانه شرقی در دریای یونان است.
جزیره سیسیل در یونان و همچنین سواحل ترکیه که همگی متعلق به منطقه مدیترانه هستند، خاستگاه گیاه جعفری می باشند. طعم بی نظیر و عطر دلپذیر گیاه جعفری باعث شده که مصرف جعفری خشک به عنوان سبزی خشک در جایگاه یک چاشنی برای تهیه انواع غذاها به کار روند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ مهر ۱۴۰۲ساعت:
۰۴:۴۸:۳۲ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
برنج صادراتی یکی از مهم ترین منابع درآمد زا برای کشورهای تولید کننده و صادرکننده این ماده غذایی به شمار می رود. برنج صادراتی، مهم ترین محصول غذایی انسان در جهان است که به طور مستقیم بیش از هر محصول دیگر، منبع غذایی افراد بیشتری را تأمین می کند.
برنج، سومین کالای بزرگ کشاورزی در دنیا شناخته شده است. برنج، غذای اصلی در سراسر آسیا است که تقریباً نیمی از فقیرترین مردم جهان در این مناطق زندگی می کنند؛ مصرف برنج در مناطقی نظیر آفریقا و آمریکای لاتین نیز اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است.
خرید برنج صادراتی و فروش برنج صادارتی بسیار اهمیت دارد؛ همانطور که در جملات بالا نیز به آن پی بردید، برنج در حقیقت، بیشتر از نیمی از غذاهای روزانه مردم را تأمین کند. آسیای شرقی، بیشترین میزان برنج را مصرف می کنند، بنابراین انتظار می رود میزان تولید و کاشت برنج در زمین های کشاورزی در این مناطق نیز بسیار توسعه یافته باشد.
در مراجع و منابع مختلف، آمار و ارقام در سال های متوالی نسبت به صادرات برنج، قیمت برنج صادراتی و فهرستی از برترین تولید کنندگان و صادر کنندگان انواع برنج درج شده است. در اختیار داشتن این آمار و ارقام ثابت می کند که بازار برنج صادراتی چگونه دچار تغییر و تحولات می گردد.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ مهر ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۵۳:۴۲ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
لازم است بدانید هر کیلو زعفران معادل 217 مثقال زعفران است که بنا به کیفیت قیمت های متفاوتی دارد. قیمت یک مثقال زعفران صادراتی به موارد مختلفی از جمله: کیفیت زعفران، نوع زعفران، بسته بندی زعفران، شهر محل خرید زعفران و … بستگی دارد و قیمت خرید آن به صورت فله و یکجا با قیمت خرید زعفران یک مثقالی متفاوت است.
هر مثقال زعفران معادل 4.6 گرم است و قیمت زعفران یک مثقالی در تهران بسته به کیفیت، نوع زعفران، بسته بندی آن و محل فروش زعفران حدودا بین 50000 تومان تا 70000 تومان متغیر است و به طور حدودی قیمت یک گرم زعفران در بازار تهران در پاییز 97، حدود 10000 تومان تا 16000 تومان است.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ شهریور ۱۴۰۲ساعت:
۰۶:۱۵:۲۱ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
دانستن قوانین صادرات عسل برای یک تاجر الزامیست. برای هر کاری خصوصا مبحث صادرات باید همه جوانب در نظر گرفته شود و شخص صادر کننده آگاهی لازم در خصوص بازاریابی محصول در کشور مورد نظر، امور گمرکی، مقررات و ترخیص کالا، اصول و چهارچوب حقوقی قراردادهای بین المللی بازرگانی را به دست آورد.
همچنین برای صادرات عسل به کشور های مختلف بازرگان بایستی کارت بازرگانی داشته باشد تا بتواند در این عرصه فعالیت نماید. اگر قصد صادرات عسل به ترکیه یا هر کشور دیگری را دارید در ابتدا لازم است مقصد را مشخص نموده و قوانین صادرات عسل آن کشور را بدانید چرا که هر کدام کشور ها قوانین و استاندارد های مخصوص به خود را دارند.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۷ شهریور ۱۴۰۲ساعت:
۱۲:۰۲:۴۶ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
یک تاجر زعفران بایستی محصولی که به خارج از کشور صادر می کند را از تجارت های داخلی مجزا کند. بنابراین می توان برای راهنمایی به دو مبحث زیر اشاره داشت:
زعفران مصرف داخلی: زعفران هایی که جهت فروش در داخل کشور عرضه می شوند به صورت فله ای بوده و میزان سفارش حداقل از 100 گرم به بالا پذیرفته می شود. همچنین امکان ارسال برگه تاییدیه آزمایشگاه مبنی بر کیفیت و خالص بودن زعفران برای خریدار وجود دارد.
زعفران صادراتی: حجم زعفران جهت صادرات حداقل از یک کیلوگرم به بالا به صورت بسته بندی شده و یا فله ای بوده و با انجام کلیه امور گمرکی و تحویل در گمرک کشور مقصد امکان پذیر است.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۴ شهریور ۱۴۰۲ساعت:
۱۰:۴۳:۰۱ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
طبق آخرین به روز رسانی در خصوص قیمت خرما صادراتی که در تاریخ 19 سپتامبر 2019 به ثبت رسیده است، قیمت جهانی خرید و فروش خرما به ازای هر کیلوگرم خرما، معادل 3/66 دلار آمریکا محاسبه شده است.
این مقدار در مقایسه با روز قبل حدود 0/3 % رشد منفی داشته است؛ در مقایسه با هفته قبل حدود 2 درصد رشد منفی، در مقایسه با ماه گذشته حدود 1/7 % رشد مثبت و در مقایسه با سال گذشته نیز حدود 0/7 % رشد مثبت داشته است.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ شهریور ۱۴۰۲ساعت:
۱۱:۱۲:۵۷ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
درخصوص خرید بادمجان صادراتی، مسائل مختلفی مطرح می باشد. مراحل کاشت بادمجان، مراحل برداشت و بسته بندی، تعیین قیمت بادمجان با توجه به گونه ها و وزن بادمجان و البته میزان و نحوه مصرف بادمجان در بازارهای داخلی و خارجی، مواردی هستند که وضعیت بازار این ماده خوراکی را تغییر می دهند.
به طور مثال، حدود ۹۸ درصد از انواع بادمجان که در آمریکا تولید می شود به بازارهای داخلی ارائه می گردد. حدود دو درصد باقیمانده از بادمجان به صورت خوراکی های فرآوری شده نظیر بادمجان منجمد برای مصارف مختلف تبدیل می شود.
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۶ شهریور ۱۴۰۲ساعت:
۰۵:۱۷:۲۳ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
یکی از عواملی که بر قیمت بادمجان تأثیر دارد و به طور مستقیم بر قیمت فروش بادمجان صادراتی در بازارهای بینالمللی نیز موثر است، نحوه نگهداری انبارداری و حمل و نقل بادمجان در هنگام فروش است.
چنانچه شرایط استاندارد و بسیار مناسب برای حمل و نقل بادمجان از سوی کشورهای تولید کننده و صادر کننده فراهم شود، محبوبیت این محصولات غذایی در بازار هدف بیشتر خواهد شد و لذا افزایش صادرات بادمجان را به دنبال خواهد داشت.
اگر به هر دلیلی نحوه نگهداری و ذخیره بادمجان ها در انبار با اختلال مواجه شود، محصولات به سرعت از دست خواهند رفت و همین عامل، فعالیت شرکت های فعال در خرید و فروش بادمجان صادراتی در بازار را با رکود مواجه می کند. در حال حاضر بهترین درجه برای نگهداری بادمجان حدود 8 تا 12 درجه سانتیگراد است. رطوبت انبار باید حداکثر 95 درصد باشد. 10 تا 14 روز، آستانه استاندارد ماندگاری بادمجان ها در این شرایط ثبت شده است.
برچسب:
بادمجان صادراتی،
جیمکس،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲ شهریور ۱۴۰۲ساعت:
۰۸:۳۳:۰۱ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)
یکی از مهمترین راهکارهای بازاریابی برای خرید و فروش پیاز، استفاده از فضای آنلاین و رسانه های دیجیتال است. در طول دو دهه گذشته، تغییرات دنیای دیجیتال، ظهور وبسایت ها و فناوری اطلاعات موجب شده است تغییرات چشمگیری برای تمام کسب و کارهای آنلاین فراهم آید.
تجارت بین المللی نیز از این قاعده مستثنا نبوده است. اگرچه در گذشته، تمام معاملات تجاری و ثبت سفارشات صادرات و واردات به صورت مکاتبه ای انجام میشد اما اکنون، این کار به طور کامل از طریق کانال های ارتباطی آنلاین ثبت می شود. بنابراین به عنوان اولین راهکار برای ورود به بازار بین المللی در حوزه صادرات پیاز و سایر میوه ها و سبزیجات، استفاده از خدمات بین المللی اینترنتی است.
https://igimex.com/food/fa/%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C/
برچسب:
پیاز صادراتی،
جیمکس،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ مرداد ۱۴۰۲ساعت:
۰۱:۰۷:۴۳ توسط:poorya موضوع:
نظرات (0)